Kerrostalolähiö

Elinvoimainen Kerava

Julkaistu:

Monipuolinen asuntotarjonta houkuttelee Keravalle uusia asukkaita ja vahvistaa kaupungin taloutta.

Kunta ohjaa kaavoituksella ja asuntopolitiikalla rakentamista. On huolehdittava, että Keravalla on tarjota oikeassa suhteessa riittävän monimuotoisia ja kuntalaisten tarpeita vastaavia omistusasuntoja samalla, kun turvataan riittävä vuokra-asuntotarjonta.

Kaavoituksella turvataan myös yritysten toimintaedellytykset, sillä yrittäjyyttä edistämällä voidaan parantaa kaupungin taloutta ja luodaan edellytykset työllisyysasteen kasvulle.

Yrittäjyyttä edistämällä voidaan parantaa kaupungin taloutta.

Kerava on yrittäjämyönteinen kaupunki ja yhteistyö yritysten ja kaupungin välillä on ollut hyvää. Sama kehitys on turvattava jatkossakin.

Keravan keskustan turvallisuus tai pikemminkin turvattomuus on puhuttanut pitkään. Turvallisuuden parantamiseksi on tehtävä moniammatillista yhteistyötä eri viranomaisten kesken ja keskustassa on voitava liikkua myös ilta-aikaan ilman turvattomuuden tunnetta.

Keravan elinvoimaisuus säilytetään ja sitä vahvistetaan kaavoitus- ja asuntopolitiikan keinoin ja turvallisuudesta huolehtien.

Lisää julkaisuja

6.6.2021

Asuntopolitiikka

Toimiessani Keravan yrittäjien puheenjohtajana tapasin aika ajoin erilaisissa tilaisuuksissa kaupunginjohtajaa. Muistan vieläkin elävästi, kun silloinen kaupunginjohtaja esitti huolensa siitä, että

26.5.2021

Keravan Musiikkiopisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet harrastaa musiikkia

Kasvatus- ja opetustoimialasta tulee kuntien suurin toimiala, mikäli sote-uudistus toteutuu. Taiteen perusopetuksella on selkeä toiminnallinen yhteys kaupungin kasvatuksen ja opetuksen

12.5.2021

Ystävän puheenvuoro

Päivi Peloton Tutustuin Päiviin vuosituhannen alussa, hän oli Keravan Musiikkiopiston talouspäällikkö, minä hallituksessa. Vedimme tuolloin läpi raskaan muutosprosessin opiston hallinnossa.